Τα Νύχια Μου Ξεφλουδίζουν, Σπάνε, Είναι Κίτρινα Και Πολύ Μαλακά. Πρέπει Να Τα Βάφω?

 

Εάν ξεφλουδίζουν, τα τρίβουμε λίγο στην επιφάνεια τους με ένα buffer (θα το βρείτε στην αγορά) και τα γυαλίζουμε καλά με γυαλιστική τριφασική λίμα (τα ζητάτε σε καταστήματα με κομμωτηριακά και ήδη μανικιούρ-πεντικιούρ).

  Εάν σπάνε, τα περνάμε κάθε 2-3 ημέρες με μια σκληρυντική βάση νυχιών με ασβέστιο. Διαφορετικά μια φυσική σπιτική συνταγή θα σας λύσει το πρόβλημα! Βυθίζετε τα δάχτυλα σας σε λίγο ζεστό ελαιόλαδο για 15-20 λεπτά  3-4  φορές την εβδομάδα. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Εάν είναι κίτρινα, βουτήξτε τα δάχτυλα σας σε μισό λεμόνι και αφήστε το για 15 λεπτά. Αμέσως μετά κάντε το ίδιο σε ένα μπωλ με γάλα για αλλά 15 λεπτά. Επαναλάβετε αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα και το κίτρινο αντιαισθητικό χρώμα θα υποχωρήσει. Αποφεύγετε τα έντονα σκούρα χρώματα επάνω στα νύχια σας για περισσότερο από 15 ημέρες και χρησιμοποιείτε π ά ν τ α σκληρυντική βάση πριν από το χρωματιστό βερνίκι.

  Εάν είναι μαλακά, εκτός από μια βάση με ασβέστιο και βιταμίνες εφοδιαστείτε και με μια εξειδικευμένη κρέμα νυχιών και δέρματος για έξτρα ενυδάτωση και ενδυνάμωση!

Αφήστε το Σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment.


Hit Counter provided by technology news